Khamis, 21 Jun 2012

Pre-Order Qirani JULAI/OGOS sehingga 30 JUN 2012!!

Posted by dyAnadiRaH sHoP at 3:00 PTG 0 comments
Assalamualaikum wbt. 

Dyana ada beberapa sample yang boleh korang tengok dan order. Khas dari produk Qirani. 
Sesiapa yang berminat bolehlah Order ye!! Tapi mesti sebelum 30 JUN 2012.
Pre Order ni hanya untuk JULAI dan OGOS.

Boleh email kepada dyanadirahshop@gmail.com untuk mengetahui lebih lanjut atau add FB Dyanadirah Shop
















Selamat bershopping!!

Selasa, 19 Jun 2012

Beg Baru Bulan Jun.

Posted by dyAnadiRaH sHoP at 4:23 PTG 0 comments
Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera..

Kali ni dyana kembali dengan koleksi beg. Kalau berminat bolehlah email kepada dyanadirahshop@gmail.com utk tempahan. Korang jangan lambat-lambat tempah beg ni. Sebab dah tak banyak yang tinggal.

Emailkan kepada dyana
Nama
Alamat
No Tel
Model No dan Kuantiti..



BM0035 Handbag - Blue
Price: RM 35.00
Model: BM0035 Handbag - Blue
Weight: 800.00g
Material : Artificial Leather

BM0035 Handbag - Black

Price: RM 35.00
Model: BM0035 Handbag - Black
Weight: 800.00g
Material : Artificial Leather


BM0035 Handbag - Red

Price:  RM 35.00
Model: BM0035 Handbag - Red
Weight: 800.00g
Material : Artificial Leather

BM0035 Handbag - Brown

Price:  RM 35.00
Model: BM0035 Handbag - Brown
Weight: 800.00g
Material : Artificial Leather

BM0035 Handbag - Purple


Price:  RM 35.00
Model: BM0035 Handbag - Purple
Weight: 800.00g
Material : Artificial Leather

BM0035 Handbag - Coffee

Price:  RM 35.00
Model: BM0035 Handbag - Coffee
Weight: 800.00g
Material : Artificial Leather



Selamat Bershopping!!




Selasa, 11 Oktober 2011

Maaf Buat Semua..

Posted by dyAnadiRaH sHoP at 12:21 PTG 1 comments
Assalamualaikum dan salam ceria buat semua pengunjung setia blog ini..

Saya ingin memohon maaf kerana tidak dapat menjual anak tudung zhaneez buat sementara waktu kerana terikat dengan banyak perkara. Dalam tahun ni, saya ada research trip to Australia.. Maybe after back here, i will continue with my bussiness.. I hope you all can stay support me.

Thanks...

Love from me.

Isnin, 31 Januari 2011

[30] Order Anak Tudung Zhaneez ---> Anak Tudung Haneez

Posted by dyAnadiRaH sHoP at 8:10 PTG 0 comments
Assalamualaikum wbt..

utk pengetahuan semua anak tudung zhaneez dah tukar ke anak tudung haneez..nama sempena tahun baru..hihi...okey!!
malam ni dibuka order anak tudung tak kira warna..
bila stok dah sampai kepd saya, saya akan terus jual berdasarkan order...
harap semua bersabar..anak tudung ni memang cepat laku dan ramai yang nak!!
so segerala order!!:)
emel saya ke dyanadirah[at]gmail[dot]com

Ahad, 12 Disember 2010

[29] Shawl

Posted by dyAnadiRaH sHoP at 12:15 PTG 0 comments
Salam sejahtera semua!!
kali ni dyanadirah kembali dengan shawl TERBARU..
dengan harga terendah..
RM15 SETIAP SHAWL..
RM28 UNTUK 2 HELAI...
tidak termasuk kos penghantaran..
MATERIAL: COTTON..
KELEBIHAN:SENANG DIBENTUK, TAKPANAS DAN MUDAH UTK DIPAKAI
cepat rebut!!
AVAILABLE
RESERVED
AVAILABLE

RESERVED

SOLD OUT

SOLD OUT

RESERVED

RESERVED


sebarang pertanyaan, boleh SMS ke 0139908577..
atau E-MEL ke dyanadirahshop[at]gmail[dot]com..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

dyANadiRah ShOp Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez