Ahad, 15 Ogos 2010

[11] Anak Tudung Zhaneez tersangat HOT!!

Posted by dyAnadiRaH sHoP at 5:46 PG
sALAM seMua!!
sebelum saya letak pic2 anak tudung zhaneez kat sini..
saya nak ucap syukur sangat sebab anak tudung zhaneez sangat laris..
thanks to kak anis yang merupakan tuan punya anak tudung yang direka khas oleh beliau..
saya pun pakai anak tudung zhaneez dan selesa..sebelum ni, saya pernah pakai anak tudung syria reka bentuknya yang sering kita jumpa kat kedai, bukti n mana2 je..tapi anak tudung zhaneez lebih selesa dan selendang tak gelongsor, anak tudung xdela nak tercabut, xpayah control pgerakkan..
bagi yang nak beli tapi takde warna yang nak, boleh order tapi kena tunggu la..sbb semua tu nak kena jahit..order plak berlambak3..rezeki mmg murah masa bulan ramadhan ni..:)
xnak berleter panjang3, jom kita tgk koleksi warna anak tudung zhaneez yang masih ada..ada warna xde dcini sbb semua da abis..


sebelum terlupa, anak tudung zhaneez ada dua kategori :
pertama: pakai sarung je..sesuai untuk jadikan lapisan pertama kalau nak jadikan ia 2layer or 3layer..selesa..
kedua: pakai ikat di bawah dagu..sesuai utk djadikan lapisan pertama, kedua dan ketiga kalau nak jadikan 2 layer..selesa..






















~~selamat mencuba~~

kalau bminat boleh email kpd dyanadirahshop[at]gmail[dot]com..atau hubungi dyana 0139908577..

0 comments:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

dyANadiRah ShOp Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez